Podcast

Podcast: Sexchikane rammer dansk milliardkoncern, kinesisk bombe under aktiemarkederne og en kold afvisning til Lars Rohde

Ugens panel består af landechef i Nordnet Anne Buchardt, erhvervskommentator Henrik Ørholst og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:10) Sexchikane rammer landbruget.

Topchefen i DanBred, et milliardselskab der er delvist ejet af landbrugets magtfulde interesseorganisation Landbrug & Fødevarer, har opført sig krænkende over for flere kvindelige ansatte. Først blev topchefen fredet af bestyrelsen, men siden har han trukket sig, efter sagen kom frem i pressen.

(16:00) Kollapser Evergrande?

Den gældstyngede kinesiske ejendomsgigant Evergrande har skabt stor uro og frygt på de finansielle markeder.

Årsagen er, at Evergrande har en astronomisk gæld på over 300 mia. dollars og en akut mangel på likviditet. Og nyheden om Evergrande betød mandag store aktiefald verden over i takt med at nervøsiteten voksede. For hvilken betydning vil det få for verdensøkonomien, hvis en af Kinas største virksomheder kollapser?

(24:10) Regeringen freder boligmarkedet trods advarsler.

Regeringen afviste tirsdag at komme med et indgreb på boligmarkedet trods advarsler fra bl.a. Det Systemiske Risikoråd og Nationalbanken. Det fik allerede onsdag nationalbankdirektør Lars Rohde til at svare igen.

(34:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Landechef i Nordnet Anne Buchardt, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også
Top job