Podcast

Podcast: Fødevaregiganter angriber magtfuld landbrugsorganisation, er Christian Bitz en færdig mand og skal Lego på børsen?

Ugens panel består af iværksætter Sarah Ophelia Møss, seniorrådgiver Jens Klarskov og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:20) Fødevaregiganter angriber Landbrug & Fødevarer efter chikane-sag.

En række af landbrugets sværvægtere kritiserer nu Landbrug & Fødevarers håndtering af sexchikanesagen i DanBred.

Både Arla, DLG og Danish Crown skyder med skarpt efter Landbrug & Fødevarers håndtering af sagen på trods af, at interesseorganisationen sammen med DanBreds øvrige ejere fyrede bestyrelsen i weekenden. Er sagen ved at udvikle sig til en skandale for Landbrug & Fødevarer?

(16:00) Ugens undren: Er Christian Bitz en færdig mand?

Ernæringseksperten Christian Bitz er kommet i vælten efter, han er blevet dømt for at kopiere keramikeren Kasper Würtzs stel. Det har udløst en shitstorm mod Christian Bitz og storgrossisten FH.

Spørgsmålet er nu, om Christian Bitz er en færdig mand?

(28:20) Bør Lego gå på børsen?

Hvis Lego gik på børsen, ville selskabet måske være over 400 mia. kr. værd, hvilket vil prissætte Lego som det næstmest værdifulde i Danmark – kun overgået af Novo Nordisk. Det vurderer flere eksperter.

Lego-familien afviser en børsnotering. Men brandet er i høj kurs, regnskaberne boomer og eksperter vurderer, at Lego-aktien har potentialet til at blive den mest populære på fondsbørsen.

(39:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Iværksætter Sarah Ophelia Møss, seniorrådgiver Jens Klarskov, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også