Podcast

Nyhed: En spillevende pandemi øger arbejdspresset i mange virksomheder. Nyhed: Venner tjener milllioner på strikketøj. Nyhed: Direktør fyrer 900 ansatte over fælles Zoom-møde.

Podcast: Kviktest-frås for milliarder, kommunalvalg i erhvervslivet og skrap kurs over for uvaccinerede

Ugens panel består af kommunikationsrådgiver og bestyrelsesmedlem Astrid Haug, seniorrådgiver Jens Klarskov og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i Apple Podcast, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:10) Statens kviktestfrås for milliarder.

Falck, Carelink og Copenhagen Medical har siden nytår tjent styrtende på kviktestindsatsen herhjemme. Det møder nu kritik på Christiansborg, hvor flere partier mener, at regionerne og staten har været alt for rundhåndet i forhandlingerne med kviktestudbyderne.

(11:20) Kommunalvalg – interesserer det overhovedet erhvervslivet?

Natten mellem tirsdag og onsdag blev der skiftet borgmesterkæder og byrådspladser over hele landet. Men betyder kommunal- og regionsrådsvalget overhovedet noget for erhvervslivet? Eller er man som stor virksomhed bedøvende ligeglad med, om Enhedslisten stormer frem i København og DF går tilbage over hele landet?

(23:20) Skal Danmark kopiere den østrigske lockdown for uvaccinerede?

Smittetallene stiger eksplosivt i øjeblikket og skrækscenariet er, at de forhadte restriktioner vender tilbage i et eller andet omfang. I Østrig, hvor en stor del af befolkningen fortsat ikke er vaccineret, har man valgt at indføre særlige restriktioner for dem, der ikke vil tage sprøjten.

Bør vi indføre noget lignende herhjemme for at spare samfundet for yderligere nedlukninger og skåne økonomien? De danske politikere afviser det foreløbig, men kan presset blive for stort?

(32:20) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Kommunikationsrådgiver og bestyrelsesmedlem Astrid Haug, seniorrådgiver Jens Klarskov, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også