Podcast

Podcast: Kapitalfonde i oprør over Henrik Sass, er Danmarks rigeste mand for enerådig og hvem skal betale den aflyste julefrokost?

Ugens panel består af public affairs-rådgiver Lars L. Nielsen, virksomhedsredaktør Søren Linding og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i Apple Podcast, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:10) Utilfredsheden med Henrik Sass Larsen vokser blandt kapitalfondene.

Det vakte stor opsigt og en del løftede øjenbryn, da den tidligere socialdemokratiske minister Henrik Sass Larsen for to år siden blev udnævnt til ny direktør i kapitalfondenes brancheforening Aktive Ejere.

Nu er uroen begyndt at ulme blandt Aktives Ejeres egne medlemmer, som tæller nogle af landets største kapitalfonde.

(14:30) Er Anders Holch Povlsen for enerådig i Bestseller?

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen, der er Danmarks mest velhavende person, fortæller i et nyt interview med Finans, at han bestemt ikke har planer om at indføre en professionel bestyrelse i milliardkoncernen Bestseller.

I dag er det hans mor, som sidder for enden af bordet i bestyrelseslokalet, og familien Povlsen har fuld kontrol over Bestseller-imperiet.

Men risikerer Anders Holch Povlsen ikke at blive for enerådig?

(26:30) Skal staten betale for aflyste julefrokoster?

Flere danske virksomheder har valgt at aflyse årets julefrokost i takt med, at antallet af coronasmittede stiger.

Og det gør ondt i restaurationsbranchen. Faktisk så ondt at flere af virksomhederne nu kræver, at staten nu skal genindføre hjælpepakker og kompensationsordninger, som vi har set under de tidlige nedlukninger. Men det afviser erhvervsminister Simon Kollerup.

(35:30) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Public affairs-rådgiver Lars L. Nielsen, virksomhedsredaktør Søren Linding, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også
Top job