Podcast

Podcast: TV 2's sexismesag rammer Berlingske, hjemmearbejde risikerer at bryde loven og danskernes investeringshykleri

Ugens panel består af ledelsesrådgiver Louise Orbesen og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i Apple Podcast, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:20) TV 2’s sexismesag udløser kritik af Berlingske-topchef.

Presset mod Berlingskes magtfulde topchef Anders Krab-Johansen vokser. Hans håndtering af Michael Dyrby-sagen, som reelt handler om Dyrbys fortid på TV2, har trukket Berlingske-bossen med ned i sumpen af magtfulde mediechefer, som lige nu træder vande i et forsøg på at holde sig flydende midt et oprørt Metoo-hav.

(20:30) Hjemmearbejde kan bringe virksomheder på kant med loven.

Hvis man arbejder hjemme mere end en dag om ugen, træder særlige arbejdsmiljøregler i kraft. F.eks. er en bærbar computer ikke tilladt. Nu truer en ny runde hjemsendelser. Fagbevægelsens Hovedorganisation mener, at arbejdsgiverne denne gang har haft god tid til at forberede sig og få indkøbt det rette udstyr til deres medarbejdere. Omvendt kræver Dansk Arbejdsgiverforening fortsat dispensation.

(30:30) Danskerne elsker bæredygtighed – bare ikke når det kommer til investeringer.

Selvom bæredygtighed ligger højt oppe i danskernes bevidsthed i hverdagen, har det langt mindre fokus, når det gælder investeringer, viser ny undersøgelse. Er danskerne hykleriske, når det kommer til deres investeringer?

(43:20) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Ledelsesrådgiver Louise Orbesen, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også
Top job