Podcast

Podcast: Ecco valgte at blive i Rusland - nu styrtdykker skokoncernens omdømme blandt danskerne

Ugens panel består af bestyrelsesmedlem og ledelsesrådgiver Lars Sander Matjeka, erhvervskommentator Henrik Ørholst og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i Apple Podcast, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:20) Eccos image styrtdykker på grund af krigen i Ukraine. Har skokæmpen valgt profit over moral? En ny imagemåling viser, at Eccos omdømme blandt de danske forbrugere er raslet ned, fordi skokoncernen stædigt fastholder at blive på det russiske marked. Og imens Ecco er kastet ud i den måske største imagekrise nogensinde, så er der forbavsende tavst fra ledelsen.

(24:30) Hvordan kunne det ske? Tidligere Spar Nord-direktør svindlede for millioner gennem 15 år. Over en periode på 15 år har den tidligere kommunikationsdirektør i Spar Nord Ole Madsen systematisk bedraget banken for 20 mio. kr. ved at sende falske fakturaer til Spar Nord inden for områder, han var direktør for. Hvordan kan man slippe afsted med det gennem så mange år?

(40:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Ledelsesrådgiver Lars Sander Matjeka, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Læs også
Top job