Politik

Er der vækst i regeringens grønne klimaambitioner?

Både grønne virksomheder og organisationer som Dansk Erhverv følger nøje den nye regerings planer for den grønne omstilling. »Vi ser frem til at se, hvordan regeringens høje ambitioner kommer til at udmønte sig i en reel klimalov,« lyder det fra direktøren af Matter Pension, en grøn startup, der selv har høje ambitioner.

Klima- og energiminister Dan Jørgensen (S) har med målet om en 70 pct. reduktion af CO2-udledningen i 2030 taget en stor opgave på sig. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen Niels Fibæk-Jensen er direktør og medstifter af Matter Pension, der vil gentænke den måde, man investerer danskernes pensionsmidler. Foto: PR Ulrich Bang fra Dansk Erhverv håber, at den nye regering vil have fokus på grønne løsninger af den slags, der kan bane vejen for et dansk væksteventyr. Foto: PR

Der er rigtig mange steder, hvor Danmark kan gøre mere for den grønne omstilling. For den danske opstartsvirksomhed Matter Pension drejer det sig især om danskernes pensionsopsparinger, og måden de investeres på. ..

BRANCHENYT
Læs også