Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Den økonomiske nedtur bliver dyb og trækker ud

Coronakrisen får alvorlige konsekvenser for økonomien, vurderer regeringen i en ny økonomisk redegørelse. Dansk økonomi dykker med 5,3 pct. i 2020, og statens budget står til et underskud på et trecifret milliardbeløb i år. Finansministeriet vurderer også, at genopretningen trækker ud, og at dansk økonomi ikke vil være tilbage på før krise-niveau i 2021.

Corona rammer verden
Den danske hotelkæde BC Hospitality Group, der bl.a. ejer hotellet Bella Sky i København, har fyret 350 ansatte på grund af coronakrisen. Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix Den danske hotelkæde BC Hospitality Group fyrer 350 ansatte på grund af coronavirusset. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse. BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer og messer. Samlet har koncernen 900 ansatte. Coronavirusset har betydet et markant fald i antallet af overnatninger, og mange arrangementer er blevet aflyst. Koncernen ejer en række store hoteller og kongrescentre i København. Det tæller Bella Center, Bella Sky, Comwell Conference Center, Crowne Plaza og Marriott. Her er det AC Hotel Bella Sky.

Alle har vidst, at coronakrisen har sat og vil sætte sig alvorlige spor i dansk økonomi. Spørgsmålet er, hvor store og dybe de bliver.

Indtil tirsdag turde landets kassemester Nicolai Wammen og hans folk i Finansministeriet ikke give kun ét bud på fremtiden. Usikkerheden var simpelthen for stor...

BRANCHENYT
Læs også