Politik

Nabo til Espen Andersen Bråthens familie er ikke i tvivl: »Selvfølgelig var han psykisk syg«

Fredag blev den sigtede bag Kongsberg-angrebet varetægtsfængslet i fire uger. Hypotesen om, at gerningsmandens handlinger skyldtes sygdom, er blevet styrket, oplyser politiet.

Et billede af den bydel i Kongsberg, hvor den sigtede Espen Andersen Bråthen er vokset op. Reportagebilleder fra Kongsberg på andendagen, efter at en mand gik amok med bue, pil og andre våben. Området, hvor gerningsmanden er vokset op og har boet indtil for to år siden. Liv Oline Røst er nabo til gerningsmanden, hvor han boede nede i den gamle bydel, indtil angrebet fandt sted. Reportagebilleder fra Kongsberg på andendagen, efter at en mand gik amok med bue, pil og andre våben. Området, hvor gerningsmanden er vokset op og har boet indtil for to år siden. Liv Oline Røst er nabo til gerningsmanden, hvor han boede nede i den gamle bydel, indtil angrebet fandt sted. Reportagebilleder fra Kongsberg på andendagen, efter at en mand gik amok med bue, pil og andre våben. Området, hvor gerningsmanden er vokset op og har boet indtil for to år siden. Reportagebilleder fra Kongsberg på andendagen, efter at en mand gik amok med bue, pil og andre våben. Området, hvor gerningsmanden er vokset op og har boet indtil for to år siden. Reportagebilleder fra Kongsberg efter dagen, hvor en mand gik amok med bue, pil og andre våben. Mindesmærket ved springvandet i Kongsberg Reportagebilleder fra Kongsberg efter dagen, hvor en mand gik amok med bue, pil og andre våben. Mindesmærket ved springvandet i Kongsberg Rigtig mange borgere har været forbi mindealteret i Kongsberg.

KONGSBERG

Hvem bærer skylden, hvis et menneske ikke får den psykiske hjælp, som det har brug for, selv om familien har forsøgt i årevis?..

Læs også
Top job