Politik

Kølige realister og håbefulde romantikere krydser klinger om Ukraines fremtid

Den russiske militære opmarch tæt på Ukraine har genantændt en bitter debat om, hvad der skal til for at skabe en mere permanent løsning på den blodige konflikt.

Der hersker usikkerhed, om en russisk militær opmarch ved Ukraines grænser er starten på et angreb på nabolandet eller et forsøg på at presse politiske indrømmelser ud af Vesten. Her ses Ruslands præsident, Vladimir Putin, ved en konference denne uge. Foto: Mikhail Metzel/Afp Der hersker usikkerhed, om en russisk militær opmarch ved Ukraines grænser er starten på et angreb på nabolandet eller et forsøg på at presse politiske indrømmelser ud af Vesten. Her ses Ruslands præsident, Vladimir Putin, ved en konference denne uge. Foto: Mikhail Metzel/Afp Russian President Vladimir Putin looks at President of the Republic of Finland Sauli Niinisto, right, during a news conference after their meeting at the President's official residence Mantyniemi in Helsinki, Finland, Wednesday, Aug. 21, 2019. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

BERLIN

Er det i Helsinki, man finder nøglen til fremtiden for det trængte Ukraine, eller skal man snarere skæve bekymret til bitre erfaringer fra München? ..

Læs også
Top job