Politik
BREAKING

»Vi advarede den tyske og hollandske regering om ikke at gå ind i konfrontationen, fordi det bare er et spil fra Erdogans side.«

Før stod nej-siden til at vinde folkeafstemningen i Tyrkiet søndag. Nu står ja og nej lige. Det kan Erdogan takke sine nazi-skænderier med Berlin og Amsterdam for, vurderer den eksilerede tyrkiske kommentator Can Dündar.

Can Dündar er en af de vigtigste stemmer i det tyrkiske medielandskab. Han frygter udfaldet af folkeafstemningen i Tyrkiet søndag uanset resultatet. Det handler om, hvorvidt man vil af med eller beholde Erdogan, og derfor vil Erdogan ikke have let ved at acceptere et nej, mener Dündar. Foto: Arne Dedert/AP

BERLIN — Det er gråvejr i Berlin. Alligevel er de beige gardiner trukket for. Sådan har det været, siden der pludselig stod et tyrkisk tv-hold foran bygningen med hans kontor. Den udsendte reporter stillede sig op foran kameraet, pegede mod hans vindue og forklarede, at her sad Can Dündar hver dag fra klokken 10 til 18.

Dündar er ikke bare en af de vigtigste stemmer i tyrkisk presse. Han har også lagt sig ud med Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdoğan. ..

BRANCHENYT
Læs også