Privatøkonomi
BREAKING

Fords nye Mustang Mach-E er både folkelig og forrygende

Den første tur i Ford Mustang Mach-E afslører en særdeles kompetent bil, der nok skal finde sine følgere herhjemme.

Der står ikke Ford nogen steder på bilen, for det her er en Mustang Mach-E, koncernens første deciderede elbil. Foto: Ford Agter dominerer de tre klassiske lag-på-lag-baglygter, kendt fra almindelige Mustang-modeller. Under bagklappen gemmer der sig et fornuftigt bagagerum. Foto: Ford Der er glimrende plads i kabinen, men små ruder kan godt give en lidt klaustrofobisk fornemmelse. Foto: Ford Interiøret er solidt bygget og har en Tesla-lignende skærm, der har et hav af funktioner, men også en fin grafisk afvikling. Foto: Ford Der er stor bagklap, men bagagerummet sætter nu ingen rekorder i rummelighed. Foto: Ford

Vi kan lige så godt få det overstået. Hvis du er en af dem, der får Budweiseren galt i halsen ved tanken om, at Ford har valgt at kalde sin første elbil for Mustang, så er det selvfølgelig helt o.k., men nok også, fordi du har fortrængt alle de triste biler, som gennem historien er blevet kaldt Mustang.

Allerede få år efter fødslen i 1964 var Mustang desværre blevet en tung, vulgær amerikanerflyder, og i 70’erne og 80’erne lagde bilen navn til kedsommelige mainstreambiler. ..

BRANCHENYT
Læs også