Privatøkonomi

Citroën C4 toner rent flag og satser på høj komfort

De klassiske bilproducenter henter inspiration fra deres historiske biler og genfortolker formerne i de nye biler. Seneste eksempel er den nye Citroën C4, som har et formsprog, der minder om Citroën GS.

Der er god komfort. Undervognen har mærkets progressive affjedring (Progressive Hydraulic Cushions), der skal sikre, at fremfærden lever op til mærkes ry for at udglatte ujævnheder på vejen.  Linjerne indvendigt er holdt i en stram stil med en central, tynd fladskærm som omdrejningspunkt, men også med klassiske knapper. Forfra kan den nye C4 fra Citroën ligne den gamle GS-model, men der er tale om en moderne familiebil, der også fås som elektrisk model. Foto: Citroën Den nye C4 fås med en stribe klassiske forbrændingsmotorer, men elbilen ser også interessant ud.

De kinesiske bilmærker myldrer frem. Våbnet er attraktive priser eller måske samme pris som de klassiske mærker, men med mere plads eller meget mere standardudstyr.

De etablerede mærker svarer igen ved at finpudse den vinkel, som stort set ingen af de kinesiske producenter har, nemlig historien og de ikoniske biler, som forbrugerne kan huske enten fra deres barndom eller fra film...

BRANCHENYT
Læs også