Privatøkonomi

I den gamle Kød og Flæskehal er der masser af fisk

Anmeldelse: Kødbyens Fiskebar er genåbnet i en lettere forenklet form, men den er stadig »too cool for school« og et livligt mødested med masser af naturvin og præcist tilberedt fisk.

Kødbyens Fiskebar gemmer sig under et gammelt skilt. Foto: Nicolai Lorenzen

Kødbyen er cool. Fuldstændig forandret. På kommunalt sprog hedder det »omdannelse af Den Hvide Kødby fra fødevaredistrikt til kreativ frizone med blandede erhverv og rekreative formål«.

For en overfladisk betragtning er det så som så med det blandede, selv om man da stadig finder Inco for de professionelle restauratører, der holder af at kreere retter fra bunden (enkelte må holde mistænkelig mange private konfirmationer, siden de har brug for alle de store spande med rejer m.m.), og enkelte andre steder, der har med stedets oprindelige formål at gøre. Sandheden er jo, at der ikke længere er grund til at have en kødby så centralt i København; moderne kølebiler kan snildt køre varerne fra f.eks. Slagelse uden nogen form for kvalitetstab i den anledning...

BRANCHENYT
Læs også