Privatøkonomi
BREAKING

Før sprang man ud af skabet – nu går man ind i det for at arbejde

På det sociale medie Pinterest spås "cloffice"-rummet – hvor man kombinerer kontor og klædeskab – at blive en af de varmeste boligtendenser i 2021. Om det bliver et hit herhjemme, er eksperterne mere i tvivl om. Men ét er sikkert: De multifunktionelle rum er kommet for at blive. 

Corona-krisen har tvunget millioner af mennesker verden over til at arbejde hjemmefra, og det stiller helt nye krav til måden, vi indretter vores boliger på. I udlandet er en kreativ løsning begyndt at brede sig, hvor man smækker computeren op i klædeskabet og laver et "cloffice". Foto: PR/Ikea Corona-krisen har tvunget millioner af mennesker verden over til at arbejde hjemmefra, og det stiller helt nye krav til måden, vi indretter vores boliger på. I udlandet er en kreativ løsning begyndt at brede sig, hvor man smækker computeren op i klædeskabet og laver et "cloffice". Foto: PR/Ikea Corona-krisen har tvunget millioner af mennesker verden over til at arbejde hjemmefra, og det stiller helt nye krav til måden, vi indretter vores boliger på. I udlandet er en kreativ løsning begyndt at brede sig, hvor man smækker computeren op i klædeskabet og laver et ”cloffice”. Foto: PR/Ikea Har du en skabsgang eller et påklædningsværelse med vindue, vil det være at foretrække, hvis det også skal fungere som kontorplads, så du får masser af naturligt lys. Foto: PR/Kartell Det er vigtigt at holde hjemmekontoret ryddeligt. Foto: PR/Design Letters Det er en god ide at kunne lukke hjemmearbejdspladsen ind bag f.eks. en låge, når arbejdsdagen er slut. Foto: PR/Montana

De nystrøgne skjorter og festkjolerne hænger nydeligt side om side på matchende stålbøjler, mens tårnhøje stiletter, langskaftede støvler og flade ballerinaer står kækt på geled nedenunder. I skufferne ligger strømper og undertøj pænt foldet sammen, og i en kurv venter alle de små farvestrålende og festlige håndtasker på, at verden igen åbner op, så de kan komme ud at blive luftet.

Midt i det hele står en computer og brummer varmt ved siden af en opslået mappe, en bunke papirer og et krus med kuglepenne og overstregningstusser. Vi er i et cloffice – et kombineret klædeskab og hjemmekontor – og deraf navnet, som er en sammentrækning af ”closet” og ”office” på engelsk. ..

BRANCHENYT
Læs også