Frokosten på Palægade er gastronomi fra øverste hylde
Restaurant Palægade i København bringer dansk smørrebrød til nye højder med elegante, subtile virkemidler og et glimt i øjet. Skal vi kalde det en rabarberrevolution?
Palægade brændte. En tjener havde glemt en klud med linolie, forsikringsselskabet ville ikke betale, så ejerne, holdet bag Formel B, måtte lade Palægade gå konkurs. De tidligere ansatte og medejere Simon Juhl Olesen, Rasmus Amdi Larsen og Karina Pedersen kom med et konkurrerende bud på restauranten, et gammelt holdarbejde var brudt, men de gamle vandt; så nu har vi to fremragende restauranter i genren, nemlig det nye hold på Møntergade (som i mellemtiden er flyttet til Restaurationens gamle lokaler) og så altså genopstandne Palægade, som ligner sig selv...
Få adgang til FINANS
- Overblik, inspiration og indsigt i dansk og internationalt erhvervsliv. Læs om alle fordelene her
Betalingsmuligheder: