Privatøkonomi

Frokosten på Palægade er gastronomi fra øverste hylde

Restaurant Palægade i København bringer dansk smørrebrød til nye højder med elegante, subtile virkemidler og et glimt i øjet. Skal vi kalde det en rabarberrevolution?

Stjerneskuddet nyfortolket.
Foto: Stine Bidstrup Restaurant Palægade har sendt A-kæden på isen: til venstre Kristian Arpe-Møller & Rune Amgild Jochumsen. Foto: Stine Bidstrup Restaurant Palægade. Anmeldelse.
Foto: Stine Bidstrup Når vejret er til det, kan man sidde uden for på Restaurant Palægade. Foto: Stine Bidstrup Grillet norsk sild klædt i forårets farver.
Foto: Stine Bidstrup


Palægade brændte. En tjener havde glemt en klud med linolie, forsikringsselskabet ville ikke betale, så ejerne, holdet bag Formel B, måtte lade Palægade gå konkurs. De tidligere ansatte og medejere Simon Juhl Olesen, Rasmus Amdi Larsen og Karina Pedersen kom med et konkurrerende bud på restauranten, et gammelt holdarbejde var brudt, men de gamle vandt; så nu har vi to fremragende restauranter i genren, nemlig det nye hold på Møntergade (som i mellemtiden er flyttet til Restaurationens gamle lokaler) og så altså genopstandne Palægade, som ligner sig selv...

Læs også
Top job