Privatøkonomi

Mellemøsten på Gråbrødretorv

Det er svært ikke at komme til at tænke på stjernekokken Ottolenghi, når man spiser på Yaffa.

Yaffa byder på mezze i alle farver. Foto: Carsten Snejbjerg Blæksprutten var sej – desværre. Foto: Carsten Snejbjerg Køkkenchef Aaron Kaczmark. Foto: Carsten Snejbjerg Yaffas lokaler har vundet adskillige priser. Foto: Carsten Snejbjerg Brødet var tungt, men godt. Foto: Carsten Snejbjerg


»Hvad blev der egentlig af PastaBasta?« spurgte redaktøren, og jeg blev ham svar skyldig. Vi sad og talte om, hvor sjældent man i grunden kommer på Gråbrødretorv, som jo dog er en ret historisk plads i København, hvor de i sin tid rejste en skamstøtte over Corfitz Ulfeldt, så alle folk kunne se den. I dag passerer man (jeg) sjældnere Gråbrødretorv, hvor det ellers vrimler med restauranter, mange af dem klart fokuseret på turister fra nær og fjern...

Læs også