Privatøkonomi

Madanmeldelse: Suveræn sikkerhed på Hotel Scheelsminde

Hver eneste servering i perfekt balance, alt leveret i et roligt, præcist tempo. Klassisk gastronomi med asiatisk tvist.

Scheelsminde er et smukt sted, og man kan naturligvis også bo der. Efter 18 retter kan det være en fordel, også selv om langt de fleste af serveringerne er ganske små.
Foto: René Schütze Hotel Scheelsminde i Aalborg. Billeder af hotellet & restauranten og af udvalgte retter fra den store menu – efter, hvad der kan lade sig gøre, kokken ved, hvad vi fik, for vi fik det hele.
Meget gerne et billede af kokken Christian Nurup Hotel Scheelsminde i Aalborg. Billeder af hotellet & restauranten og af udvalgte retter fra den store menu - efter, hvad der kan lade sig gøre, kokken ved, hvad vi fik, for vi fik det hele.
Meget gerne et billede af kokken Christian Nurup I den hyggelige vinkælder vrimler det med gamle kasser fra Domaine de la Romanée-Conti. Foto: René Schütze Maden har asiatisk tvist. Foto: René Schütze Jordskokker med syrlige æbler.
Foto: René Schütze

Der er en scene i ”Matador”, hvor den forførende Gitte Graa tager afsked med Jørgen Varnæs, aka Pusling. Han skal til middag hos nogen, der spiser klokken seks.

»Det lyder rædselsfuldt,« siger den fatale kvinde, og jeg forstår hende inderligt, så det var med en vis skepsis, jeg modtog instruksen om, at hvis man vil spise den store menu på Hotel Scheelsmindes nye prestigerestaurant, Restaurant Bühlmann, skal man indfinde sig kl. 17.15 – ikke senere...

Læs også
Top job