Privatøkonomi

Madanmeldelse - Köd: Skal man synde, skal man gøre det ordentligt

Lettere kaotiske tilstande på en populær kødrestaurant, hvor gastronomien virker alt andet end skarp.

Den amerikansk ribeye mindede mest om et stykke kalvefilet. Foto: Gregers Tycho Restaurant Köd er et populært sted. Foto: Gregers Tycho Jomfruhummerravioli i urtesauce var en anonym affære. Foto: Gregers Tycho Der tilbydes en række snacks, her tacos med rejer. Foto: Gregers Tycho Vinkortet var overraskende i sin diversitet. Foto: Gregers Tycho

Hvor længe bliver man ved med at kunne det her? Ikke ret længe, hvis man spørger det ganske aggressivt grønne flertal i Københavns Kommune – og andre steder. Længe endnu, hvis man betragter tilstrømningen en helt almindelig mandag aften på restauranten på Vesterbrogade i København, for kunder savner man ikke, når der er kød på bordet.

Det gælder restaurant Köd, et af flere bøfhuse med landsdækkende repræsentation. Den stærke smed kræver sit kød, det ved vi, og trods grøn omstilling i alle ender og kanter lever bøfhuse af forskellige afskygninger stadig i bedste velgående. MASH f.eks. har adskillige filialer, og det samme har altså Köd, der også findes i Admiralgade i København og i Aarhus. Og folk strømmer til...

Læs også
Top job