Serier

Hvad sker der med os, hvis corona og restriktioner bliver et vilkår i livet?

Vi havde lige lagt coronalivet bag os, og nu kommer det bag på os igen. Hvordan lever man med restriktioner, som nu ligner et nyt vilkår i vores liv?

Corona rammer verden
Den 69-årige Else Daugaard synes, at hun har vænnet sig til,  at corona og restriktioner ikke bliver overstået i år eller næste år.  Foto: Mads Andreas Frost 69-årige Else Daugaard er kilde i en historie om, hvad der sker med os, når corona-restriktioner bliver et vilkår i vores liv - og ikke en noget, der skal overstås.

Det er blevet den tid på året, hvor det er mørkt, når vi spiser aftensmad, og hvor vi cykler rundt med blåfrosne fingre i slagregn. Lev med det, ville nogle sige, men de seneste uger er det samtidig blevet klart, at vi har fået et nyt vintervilkår. Corona var alligevel ikke en krise, der skulle overstås. Vi må måske leve med aflyste fester, mundbind og afstand en vinter eller to endnu.

Man kan blive træt på forhånd af at tænke på hjemmeskole, hjemmearbejde og weekender derhjemme med fællessang i fjernsynet som det sociale højdepunkt. Man kan også ringe til en ekspert for at få et godt råd til, hvordan vi lever bedst med corona som et livsvilkår?..

Læs også