Privatøkonomi
BREAKING

Usædvanlig begejstring under dette års andetest: Én fritgående and fløj til tops med seks stjerner

Dommerne var begejstrede og overraskede over det høje niveau i årets andetest. Supermarkederne byder på flere gode ænder, og man kan uden de store klimakvaler spise andesteg juleaften, mener forsker i forbrugeres klimaadfærd.

And er ikke helt billig at købe og så kræver den forholdsvis lang tid i køkkenet, før den er klar til spisebordet. Dommerpanelet hos Jyllands-Posten gør her sit til, at du i det mindste får en and efter din smag med hjem fra supermarkedet. Foto: Benny Kjølhede Ande test 2021 . Foto: Benny Kjølhede Det var om at holde tungen lige i munden under den store andetest. Niveauet var nemlig højt og derfor var det nødvendigt at holde godt styr på marginalerne. Foto: Benny Kjølhede Én af de afgørende parametre i afgørelsen, var duften af de mange ænder. Den skal nemlig være helt rigtig, og dufte "nok" af and. Foto: Benny Kjølhede Ande test 2021 Ande test 2021 Ande test 2021 Ande test 2021 Ande test 2021 Ande test 2021

And hører hjemme på de fleste danskeres juleborde den 24. december. Hele tre fjerdedele af befolkningen spiste andesteg juleaften i 2020 ifølge Coop Analyse. Og selv om det er et lille dyk fra to år tidligere, er det fortsat anden, der fører over andet kød som flæskesteg, gås og kalkun.

Det er da også andefjerkræet, der hvert år er centrum på julebordet hjemme hos de tre dommere, der er med til dette års andetest på Jyllands-Posten. For and er en særlig spise, mener de alle tre:..

Læs også
Top job