Privatøkonomi

Restaurantanmeldelse: Ungt kærestepar imponerer med nyåbnede Restaurant Bindingsværket midt i Djurslands grønne natur

Et gammelt, nedlagt traktørsted lyser nu kraftigt op på det gastronomiske landkort, efter at et ungt kærestepar har genoplivet stedet som hyggeligt gæstgiveri midt i Djurslands kønne natur. Navnet er Bindingsværket, og stedet er så absolut et besøg værd.

Restaurant Bindingsværket ligger i Drammelstrup på Djursland, og selve ejendommen har siden 1930'erne huset flere forskellige beværtninger. Nu har  kæresteparret Mikkel Schandorff og Frederikke Have taget over. Foto: Mikkel Berg Pedersen Madanmeldelse af Restaurant Bindingsværket hvor paret Mikkel Schandorff og Frederikke Have står for driften. Chokolade is – olivenolie – salt – hasselnøddebar, Madanmeldelse af Restaurant Bindingsværket hvor paret Mikkel Schandorff og Frederikke Have står for driften. Lyssej – blomkål Madanmeldelse af Restaurant Bindingsværket hvor paret Mikkel Schandorff og Frederikke Have står for driften. Madanmeldelse af Restaurant Bindingsværket hvor paret Mikkel Schandorff og Frederikke Have står for driften. Torsk – aspargesbroccoli – beurre blanc  Madanmeldelse af Restaurant Bindingsværket hvor paret Mikkel Schandorff og Frederikke Have står for driften. Madanmeldelse af Restaurant Bindingsværket hvor paret Mikkel Schandorff og Frederikke Have står for driften.

Idéen er næppe undfanget nede i banken. Den slags forehavender har det nemlig med at forvandle selv den mest gelasne bankfuldmægtig til nejhat i en ruf.

Vi taler om at lade et par i 20’erne udleve restauratørdrømmen ved at overtage et forladt traktørsted i et nedslidt bindingsværkshus fra 1800 og grønlangkål langt ude på landet. ..

Læs også
Top job