Privatøkonomi
0

Påske: Her får du guldægs-boliger til burægs-priser

Boliga har udvalgt fire unikke boliger med liebhaveri-detaljer og masser af sjæl - til under 3,5 millioner kroner.

Knap har den første chokoladehare ramt supermarkedets hylder, før udbuddet af boliger stiger, som var det antallet af gækkebreve, der skal bringes ud af posten.

Påsken markerer startskuddet på mæglernes travleste sæson - sommerhalvåret.  Og er man boligsøgende, kan det være en god idé at pudse brillerne og gå på opdagelse i hele landet.

For spredt med kærlig hånd, ligger der unikke boliger med liebhaveri-detaljer og masser af sjæl - til under 3,5 millioner kroner.

Her har Boliga samlet en perlerække af landets liebhaveri:

Kirkevej 6A, Hadsund

Hvorfor jagte en parkeringsplads på villavejen, når du kan ankomme på gårdspladsen til din private herskabsvilla i stedet.

Der er nemlig intet mindre end 265 kvadratmeter pragtpalæ i Als, hvor de oprindelige herskabsdetaljer er bevaret - selvom den er løbende er blevet moderniseret.

På villaens tre plan finder man blandt andet en hall, stuer med parketgulv, flere værelser og en tagterrasse.

Pris: 1.495.000 kr.

Se villaen her.

Frederiksberg 1, Svebølle

Pool, parklignende have og palæ. Ejendommen her byder på en have af den slags, barndomsdrømme er skabt af, mens selve villaen nok kan opfylde de fleste voksnes fantasier om den perfekte bolig.

Her er flere stuer en suite, en stor hall med brændeovn og rigeligt med soveværelser. Ligesom folk med sans for detaljen vil glæde sig over lofter med stuk og rosetter, høje paneler og trægulve,

Pris: 1.695.000 kr.

Se villaen her.

Vesterskovvej 54, Nykøbing F.

Bag en detaljeret gråpudset facade finder man her en bolig med både flere stuer en suite, et stort køkken og flere soveværelser.

Herskabsvillaen ligger på en 709 kvadratmeter stor grund med en sydvestvendt baghave, ligesom der både er carport og udhus til ejendommen.

Pris: 1.845.000 kr.

Se villaen her.

Hovvejen 16A, Langebæk

Skal din liebhaverbolig ikke blot have luksuriøse detaljer som smedejernsporte, gårdsplads og bindingsværk, men også en særlig historie, kan det være, at Stålvængegård vil falde i din smag.

For med en fortid, der både indeholder en storhedstid i landbrugskredse og en periode som kunstnerkollektiv, er der her tale om en ejendom, der skiller sig ud fra parcelhusmængden.

Til ejendommen er der både en festsal, en herskabsstald og et hovedhus med flere stuer.

Se villaen her.

BRANCHENYT
Læs også