Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

»Skadelig« og »bitter« kritik af Iværksætterpanelet

Det virker som om, at formanden for iværksætterforeningen er ude af trit med virkeligheden blandt startups, skriver organisationen af danske angelinvestorer.

Formand for Iværksætterpanelet, Tommy Ahlers (tv.) og erhvervsminister Brian Mikkelsen fremlagde panelets anbefalinger mandag.

Mandag formiddag præsenterede iværksætterpanelets formand Tommy Ahlers, flankeret af erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), panelets vigtigste ingredienser i opskriften på at gøre Danmark til »verdens førende iværksætternation«, som ministeren op til flere gange så smukt har udtrykt det.

I kølvandet dukkede formanden for iværksætterforeningen Peter Kofler hurtigt op på Finans med en kommentar, som emmede sært af en knivspids bitterhed tilsat en teskefuld misforståelser. Formanden mente, at iværksætterpanelet egentlig bare er et »investorpanel« i iværksætterklæder. Der er rigtig nok et vist investorfokus mellem panelets i alt 20 punkter. Men det har den simple årsag, at de vækstiværksættere, vi så brændende ønsker os flere af, hverken mangler talent eller ideer, men derimod penge og erfaring...

BRANCHENYT
Læs også