Erhverv

Frustreret projektchef: Vi ved, at de taber penge

I entreprenørvirksomheden Tjæreborg Industri er ledelsen fortørnet over at få baghjul af forsyningsselskabet Verdo, som har el-kundernes penge i ryggen.

Projekt- og salgschef i Tjæreborg Industri Leif Hornbak er sikker på, at Verdo taber penge på et nyt flisanlæg i Kjellerup, eftersom de bød over 20 pct. lavere end rivalerne i licitationen. Foto: Morten Lau-nielsen

Ledelsen hos Tjæreborg Industri blev godt og grundigt fortørnet, da den i oktober sidste år fik resultat af en licitation på et nyt flisanlæg i Kjellerup. Ikke fordi Tjæreborg Industri tabte. Men fordi entreprenørvirksomheden tabte med en helt usædvanlig stor margin til forsyningsselskabet Verdo.

»Hvis der er en privat virksomhed, der vil skyde en masse penge i at opbygge en langsigtet satsning på energianlæg, så er det jo fair. Men her ser det ud som om, at de (Verdo, red.) udnytter den store pengekasse, som de har på grund af deres monopolforretning (på elforsyningsområdet, red.). Det opfatter vi som unfair konkurrence,« siger Marianne Sørensen, direktør i Tjæreborg Industri.
..

BRANCHENYT
Læs også