Erhverv

Drop den sunde fornuft og få succes

Vil virksomhederne have succes, skal de erstatte kvalitet med kvantitet og hastighed og ruste sig til at lave masser af fejl til offentligt skue. Sådan siger forfatteren til ny bog, der placerer digitalisering i en dansk kontekst med et paradoksalt manifest.

Ifølge Søren Schultz Hansen er Mobile Pay et eksempel på, at kvalitet ikke altid gør forskellen, men derimod til at komme først.  Foto: Miriam Dalsgaard

Glem alt, hvad du har lært. Om omhu, velforberedte planer og nulfejlskultur. For business og offentlig forvaltning i det 21. århundrede handler om hastighed, frekvens og kvantitet. Det handler om udvikling og afprøvning i konstant dialog med brugere og kunder. Om ikke at tænke så længe over tingene, at spillets regler når at ændre sig, inden produktet er færdigt.

Vi kender de internationale eksempler. Om hvordan Uber og Airbnb vendte hele brancher på hovedet over natten med enkle løsninger direkte i kundernes øjenhøjde. Med bogen "Digitaliseringens paradokser" stiller forfatter og erhvervsforsker Søren Schultz Hansen skarpt på 12 danske virksomheder, der på hver deres måde gennemgår en digital transformation. ..

Læs også
Top job