Erhverv
0

Ølbryggere kaster sig over ny læskedille: Cocktails på fad

Man kan brygge øl. Det ved alle. Men man kan også bruge teknikken til at mikse spiritus, juice og sodavand? Det mener to bryggere på Nørrebro, der er i gang med at finde de optimale versioner af cocktails på fad i deres øllaboratorium.

Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus). | Foto: To Øl

Ingen fancy bartender med brunt læderforklæde og sort butterfly, der smager på cocktailen med seriøs mine og minutiøst præcision, inden væsken ender i et fornemt krystalglas. Den nye trend inden for cocktails kræver blot, at bartenderen vipper et håndtag, og ud kommer der en færdig mikset og tilsmagt cocktail – som også ender i et fornemt krystalglas...

Vil du læse mere?
Få adgang via din arbejdsmail
Har din arbejdsplads et Finans erhvervsabonnement kan du få adgang til alt indhold.
BRANCHENYT
Læs også