Navne
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Den smilende økonom med sans for penge

Det er ikke tilfældigt, at Lars Andersen er endt som økonom. Han er rundet af sammenhold, traditionelle familieværdier og et snusfornuftigt syn på, hvordan privatøkonomien skal bruges. Der er dog én, der altid kan lokke penge ud af ham.

Direktør hos Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Lars Andersen, beskrives af familie, venner og modstandere som både et familiemenneske, en forretningsmand, fornuftig, en god debattør og blødsød over for sin datter. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen

Hvis du i de sidste fire årtier har taget toget mellem Næstved og København, har du på et tidspunkt sikkert siddet ved siden af en mand, der ikke er så høj, som folk er flest, men til gengæld har et imødekommende smil, der er de færreste forundt.

Du kan måske huske ham ved, at han har siddet med en bunke papirer eller andet læsestof med tal, grafer eller politiske udmeldinger, for hans hoved har brug for noget mentalt foder for at virke. Har du spurgt ham om noget, har han smilende svaret dig, og afhængig af om spørgsmålet handlede om et emne, han vidste noget om, har det muligvis været et langt svar. ..

BRANCHENYT
Læs også