Navne
0

Den fratrådte topchef Hans Peter Jensen vil undgå at være en skygge bag direktørsønnerne

70 år lørdag: Hans Peter Jensen er bestyrelsesformand for familievirksomheden Hans Jensen Lubricators A/S, som har fejret 100 års jubilæum.

Hans Peter Jensen bruger nu gerne tid på ferie i udlandet eller i sommerhuset i Gl. Skagen med sin kone, børn og børnebørn. Han var engang optaget af sejlsport. Nu går han i stedet på jagt. Privatfoto Når Hans Peter Jensen skal sætte ét ord på, hvad de penge, han i årenes løb har fået udbetalt som adm. direktør og aktionær, vælger han frihed. Privatfoto Hans Peter Jensen havde som topchef i familievirksomheden ingen fritid, og det, familien foretog sig, var meget afhængig af, hvad der foregik i virksomheden. Privatfoto Hans Peter Jensen har i en årrække været aktiv i Dansk Industri og Dansk Arbejdsgiverforening. Pr-foto

1973 er et vigtigt år for Hans Peter Jensen. Her giftede han sig med folkeskolelærer Ulla Jensen, og her blev han medejer af og direktør i familievirksomheden Hans Jensen Lubricators A/S. Året forinden havde han stået for den praktiske del af virksomhedens flytning fra Amager til Hadsund i Himmerland. ..

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også