Opinion
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Ny formand skal fremtidssikre Mærsk

Kommentar: Udnævnelsen af den tidligere SAP-boss Jim Hagemann Snabe til ny bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk er et opgør med fortiden. Hans opgave er at digitalisere Danmarks største virksomhed.

Det er konsekvenserne og mulighederne i digitaliseringen, den såkaldte fjerde industrielle revolution, der optager A.P. Møller-Mærsks kommende formand, Jim Hagemann Snabe.  Han er meget involveret i problematikken, bl.a. qua sit medlemskab af bestyrelsen i World Economic Forum. 
Foto: AP/Uwe Anspach

Et skifte for bordenden i bestyrelseslokalet i transport- og energikonglomeratet A.P. Møller-Mærsk understreger et presserende behov for, at Danmarks største virksomhed omfavner den digitale fremtid. Der er indsat en ny ledelse, en udskillelse af alle olierelaterede forretningsområder er besluttet, og der er lagt en ny strategisk kurs for kerneforretningen med verdens største containerrederi, Maersk Line, i centrum. Den syvtakkede stjerne skal overleve i de næste mange generationer som et fuldt integreret transport- og logistikselskab...

Få hurtig adgang til artiklen
Køb Finans
Hvad er Finans?
Priserne er inkl. moms. Der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.
BRANCHENYT
Læs også