Bosserne og bæredygtighed

Bosserne og bæredygtighed

Der er stigende krav til erhvervslivet om at bidrage til mere blæredygtighed og bedre klima.
 Foto: AP/Francois Mori

Bæredygtighedens mange dilemmaer

Bæredygtighed vælter ind over erhvervslivet. Virksomhederne står i kø for at bekende sig til samfundsansvar, og emnet er rykket højt op på dagsordenen både i direktionen og bestyrelsen...
Anders Heide Mortensen, kommentator og kommunikationsrådgiver

Bæredygtig? Eller bare dygtig?

FN har som bekendt opstillet 17 verdensmål. Et af dem er åbenbart at få alle vejrabatter og rastepladser mellem Kruså og Kolding belagt med pantfrie øldåser. Som et ujævnt fortov af f...
Om temaet

Bæredygtighed skyller som en tsunami ind over dansk erhvervsliv. Nu skal alt og alle være bæredygtigt. En perfekt kombination af stigende krav fra omverdenen, nye regler og ren og skær godt købmandskab gør det umuligt for topcheferne at ignorere behovet for en mere samfundsansvarlig måde at drive forretning på.

Men med FN’s 17 verdensmål som paraply er der uendelig mange måder at tackle den grønne og ansvarlige bølge på. Eller fare vild.

Finans lader i en række interview de tungeste erhvervsledere i Danmark være guider i labyrinten, når de fortæller om deres syn på muligheder og trusler. På gevinst og omkostninger. På reel handling og på grønne skåltaler.

 

fn-17-maal-for-baeredygtighed.png 

Fakta