Ansvarets Pris
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Ansvarets Pris

Cees 't Hart, topchef i Carlsberg, er næsten god for 200 mio. kr. i diverse Carlsberg-aktier og optioner. Foto: Martin Lehmann.

Aktiefest forgylder Carlsberg-topchef

Carlsberg-topchef Cees ’t Hart er blandt landets bedst betalte topchefer, og krydret med en stigning i bryggeriaktien er han formentlig også en af mest formuende i dag. Selvom Cees ’t ...
Om temaet
Grådighed eller en rimelig pris for at være den, der tager ansvaret? Millionlønninger til erhvervslivets topchefer får ofte sindene i kog. Men hvad er egentlig sandheden? Virker de kostbare lønprogrammer eller er de løbet løbsk? Vi graver i denne artikelserie et spadestik dybere ned i chefens løn og det, der driver den moderne CEO til at tage ansvaret.

Grådighed eller en rimelig pris for at være den, der tager ansvaret? Millionlønninger til erhvervslivets topchefer får ofte sindene i kog. Men hvad er egentlig sandheden? Virker de kostbare lønprogrammer, eller er de løbet løbsk?

Vi graver i denne artikelserie et spadestik dybere ned i chefens løn og det, der driver den moderne CEO til at tage ansvaret.

Fakta