Det har vi lært af coronakrisen

Det har vi lært af coronakrisen

Om temaet
Coronavirussen har sendt en hel verden i knæ. Spørgsmålet er hvad ledelserne, iværksætterne og bestyrelserne har lært af krisen. Læs om det i Finans´ nye serie.

Hvad har vi lært af coronakrisen? Og hvordan kommer virksomhederne styrkede ud på den anden side? I Finans' nye serie kan du læse mere om, hvad ledelserne, iværksætterne og bestyrelserne tager med sig.

Fakta
Mere effektivt arbejde under krisen
  • En undersøgelse fra byggeorganisationen Molio viser, at 9 ud af 10 virksomheder i byggeriet har øget brugen af digitale værktøjer under coronakrisen. 80 pct. af virksomhederne mener krisen har fået medarbejdere til hurtigere at tage digitale arbejdsmetoder til sig og at digitaliseringen har bidraget til at fastholde aktiviteten.
  • Der gik mindre end 48 timer fra statsministerens pressemøde 11. marts til Aarhus Kommune havde rammerne på plads for nødpasning. Ifølge borgmester Jacob Bundsgaard (S) havde langt mindre indgreb normalt taget ”et halvt år”.
  • En undersøgelse fra Lederne viser ifølge Politiken, at hver femte erhvervsleder vil have medarbejderne til at arbejde mere hjemmefra efter coronakrisen. 69 pct. vil have uændret mængde hjemmearbejde.