Tech
0

Lars Neupart solgte sit it-firma - nu er han tilbage som medejer

Den danske sikkerhedsmand Lars Neupart solgte sit sikkerhedsfirma til KMD i 2015. I sommer forlod Neupart så KMD, og nu er han igen medejer af det selskab, han lægger navn til.

Foto: Ilan Brender

Efter to år hos KMD hedder ejeren af sikkerhedsfirmaet Neupart igen Lars Neupart.

KMD købte i 2015 Neupart A/S for at opgradere på sikkerhedsfronten, men nu har den danske sikkerhedsmand sammen med to kollegaer købt sit firma tilbage.

“Det gav bare mere mening for Neupart at komme fri,” siger Lars Neupart til Computerworld.

“Da vi solgte virksomheden til KMD, blev vi præsenteret for en strategi, som virkede rigtig på det tidspunkt. Men som det jo sker i store koncerner, så har KMD lagt en ny strategi, og uden at jeg kender detaljerne, så går man nu efter en anden type kunder.”

Læs også: KMD købte sikkerhedsfirmaet Neupart for få år siden - men skiller sig nu af med det igen

Lars Neupart stod indtil i sommer selv i spidsen for Neupart under KMD, men i juni 2017 forlod han KMD og udtalte til Computerworld, at han ville hjælpe andre sikkerhedsfirmaer med strategi og finansiering.

Det er derfor en uventet drejning, at han nu igen træder ind i sin gamle virksomhed som medejer og bestyrelsesformand.

“Min hverdag siden i sommer er forløbet nogenlunde, som jeg forventede, da vi talte sammen sidst. Det er bare lidt pudsigt, at et af de selskaber, jeg går ind og hjælper, hedder Neupart A/S,” siger han.

“Det bliver et klassisk bestyrelsesansvar, hvor jeg skal sørge for den rigtige strategi. Jeg skal ikke ind og være operationel.”

Neupart ejer nu virksomheden sammen med administrerende direktør Jakob Holm Hansen og salgsdirektør Louise Bøttner, og alle ansatte, kunder og produkter rykker med fra KMD.

Lars Neupart vil dog ikke afsløre, om det har været en god forretning at købe sin virksomhed tilbage fra it-giganten i Ballerup.

“Det er jo et rigtig godt spørgsmål, som jeg desværre ikke må svare på. Så begynder jeg at bevæge mig ud på dybt vand.”

Læs også: Kendt dansk sikkerhedsmand forlader KMD: "Jeg kan godt lide at gøre det hele selv"

Denne artikel er leveret af
BRANCHENYT
Læs også