Tech
BREAKING

Samsung udskyder lancering af udskældt telefon i Kina

Efter problemer med den foldbare skærm bliver lancering af smartphone forsinket.

Samsung Galaxy Fold har været udskældt af flere anmeldere, der allerede efter få dages brug oplevede problemer med smartphonens skærm. Foto: AP/Josh Edelson

Det skulle egentlig have fundet sted d. 24. april i Shanghai.

Men Samsung har besluttet at vente med at sende sin Galaxy Fold-smartphone på de kinesiske gader. Selvom virksomheden ikke selv har givet en forklaring på udskydelsen, formodes det at være grundet problemer med telefonens foldbare skærm.

Det skriver CNBC.

Telefonen har været udskældt af flere anmeldere, der allerede efter få dages brug oplevede problemer med smartphonens skærm. Ifølge Samsung skulle den foldbare telefon kunne klare at blive foldet 200.000 gange eller ca. 100 gange om dagen i fem år.

Samsungs Galaxy Fold-telefon har en pris på ca. 15.000 kr., og producenten har tidligere skrevet i en meddelse, at eksemplarerne med problemer ville blive inspiceret »grundigt for at komme problemet til livs«.

Det er ikke første gang, Samsungs telefoner har problemer. Galaxy Note 7 fra 2016 havde problemer med batteriet, som kunne få telefonen til at eksplodere.

Den sydkoreanske tech-gigant forventer i første omgang at producere en mio. Galaxy Fold.

Det er endnu uvist, hvornår lanceringen finder sted, og telefonen vil være at finde i de kinesiske butikker. Ifølge planen skulle Samsung Galaxy Fold være tilgængelig i USA fra d. 26. april.

BRANCHENYT
Læs også