Tech
BREAKING

Mobilbank med PayPal-stifter i ryggen vurderet til 23 mia. kr.

Europas første smartphone-bank har i øjeblikket mere end 3,5 mio. brugere.

N26 blev stiftet i 2013 af Maximillian Tayenthal og Valentin Stalf (på billedet). Foto: AP Images

Midt i USA-lanceringen har den tyske mobilbank N26 GmbH modtaget nye investeringer, der gør virksomheden til én af Europas højst vurderede techfirmaer, der endnu ikke er børsnoteret.

Det skriver Bloomberg.

Mobilbanken, der er Europas første af sin slags, har PayPals medstifter Peter Thiel og den kinesiske milliardær Li Ka-shing i ryggen. Banken lancerede sit første produkt tilbage i 2015 og har i dag mere end 3,5 mio. brugere i 24 europæiske lande.

»En børsnotering er et scenarie, vi kan se for os i fremtiden, men jeg forventer ikke, at vores seneste investeringsrunde har været den sidste,« siger N26’s medstifter Maximillian Tayenthal til Bloomberg.

Den nye markedsvurdering bringer N26, der har base i Berlin, op på samme niveau som betalingsvirksomhederne Klarna Bank AB og TransferWise. De seneste investeringer skal gå til yderligere ekspansion af virksomheden, der i sidste uge gik ind i USA.

N26 har planer om at starte op i Brasilien i 2020 og stiler mod at nå over 50 mio. kunder verden over de næste par år. Virksomheden er en del af fintech-branchen, der består af virksomheder, der beskæftiger sig med moderne teknologi og innovation i finanssektoren.

Det seneste år har virksomheden tredoblet antallet af medarbejdere, der nu tæller mere end 1300 ansatte. De vil fortsat ansætte folk i Berlin, New York, Barcelona, Wien og São Paulo, hvor virksomheden holder til.

N26 blev stiftet i 2013 af Maximillian Tayenthal og Valentin Stalf.

BRANCHENYT
Læs også