Tech

Apples nye kreditkort tåler ikke læderpunge, cowboybukser og småpenge

I stedet bør det opbevares i en tegnebog, lomme eller taske lavet af »bløde materialer.«

Titaniumkortet kan blive ridset, hvis det kommer i kontakt med en række materialer, lyder det fra Apple. (Foto: Apple/Press Release).

Det er lidt skrøbeligt, Apples nye kreditkort.

Kortet, som ventes at komme ud til amerikanske forbrugere sidst på måneden, skal nemlig helst ikke komme i nærheden af en læderpung eller komme i lommen på et par cowboybukser.

Det advarer Apple selv kunderne om i en ny vejledning, hvor det bliver beskrevet, at nogle stoffer som for eksempel læder og denim, kan resultere i en »permanent misfarvning« af det nye kort.

Apple fraråder desuden, at man placerer kortet i en pung, hvor de kommer i kontakt med andre kort - og man bør heller ikke opbevare kortet i en lomme eller taske med småpenge, nøgler eller andre »potentielt slibende genstande.«

»Hvis dit titanium-Apple-kort kommer i kontakt med hårde overflader eller materialer, er det muligt, at belægningen kan blive beskadiget,« skriver Apple i vejledningen.

Kortet blev annonceret i marts i år, og det lovede den »mest markante ændring i kreditkortoplevelsen i 50 år,« skriver CNN.

Det bliver udstedt af Goldman Sachs og kører på Mastercards netværk. Kortet er indbygget i Apple Wallet-appen som en del af Apple Pay, og man kan kun få et, hvis man er Iphone-bruger.

Det er ikke oplyst, om kortet rammer det danske marked.

Men skal man anskaffe sig et eksemplar, bør man lægge det i en tegnebog, lomme eller taske lavet af »bløde materialer,« skriver Apple i vejledningen.

BRANCHENYT
Læs også