Tech

Hun var global chef hos Grundfos - nu vil hun tættere på kunderne

Få firmaer er så kundedrevne, som de bilder sig selv ind, mener Sara Schøler Lass, der står bag netværksplatformen WeZimplify.

"Det handler om at komme hurtigere og hurtigere på markedet med produkter. Derfor kan det ikke nytte noget at gemme på idéerne," lyder det fra stifteren af WeZimplify. Foto: Joachim Ladefoged Sara Schøler Lass har i øjeblikket delt sin arbejdstid lige op mellem rådgivningsfirmaet Zimplifi og netværksplatformen WeZimplify. Foto: Joachim Ladefoged Sara Schøler Lass var med egne ord et enormt netværk i det danske erhvervsliv efter at have arbejdet i en udadvendt position hos Grundfos i årevis Foto: Joachim Ladefoged

Hvis en flok forbipasserende blev bedt om at svare på, hvor sloganet ”vi sætter kunden i centrum” stammer fra, ville de formentlig skyde i øst og vest, fordi de fleste forretninger markedsfører sig med den slags ord.

De færreste forretninger lever dog op til den ambition, for hvis det var tilfældet, ville 80 pct. af alle nye produkter på verdensplan ikke fejle i mødet med forbrugerne. ..

BRANCHENYT
Læs også