Tech

Fortællingen om Boba Fett har godt potentiale

Nostalgien lader til at være i højsædet i Disney+-serien om ”Star Wars”-universets elskede Boba Fetts rejse fra Imperiets lejemorder til retfærdig hersker over Tatooine.

Den tidligere så kyniske lejemorder Boba Fett (t.v.) vil lede Tatooine baseret på respekt og ikke frygt, men man fornemmer allerede kun to afsnit inde, at den plan ligner en fiasko. Foto: Disney Plus

”The Mandalorian” var et af de helt store slagnumre, da Disney+ i 2019 åbnede appen for en spændt verden, og den var et præcist og nænsomt nostalgitrip tilbage i ”Star Wars”-folkloren i selskab med nye og øjeblikkeligt elskede figurer som Pedro Pascals titelfigur og ikke mindst Grogu (i folkemunde: Baby Yoda).

Der var dog et væld af gamle kendinge på rollelisten, og en af dem var den navnkundige lejemorder Boba Fett, som trods sparsom skærmtid er blevet en af den originale trilogis elskede figurer. Kærligheden var ikke klinget ud, og derfor gav det sig selv at hellige en egen tv-serie til hans rejse fra hans forventelige endeligt i ”Jedi-ridderen vender tilbage”, til han står i ydmyge Tusken-klæder i ”The Mandalorian”. ..

Læs også
Top job