Tech

Syv apps du ikke vidste du havde brug for

Her er syv programmer, der giver din telefon nye funktioner – og gør dit daglige arbejde lidt nemmere.

Telefonen kan være ekstra handy at have med på ferien eller arbejdsrejsen. Pexels.com

Får du brugt alle de apps, du har hentet til din smartphone? Brug eventuelt sommerferien til at rydde lidt op på din digitale følgesvend. Her er vores forslag til syv apps, der kan gå hen og blive dine nye yndlings-apps.

---

Ikke mere bøvl med drikkepenge: Hvor meget skal man betale i drikkepenge i Japan? Eller i Spanien? Det kan Tip This Much fortælle dig baseret på din GPS-lokation. Findes også som hjemmeside. App'en virker på Android og iPhone - syv kroner.

En scanner i din lomme: Med Genius Scan får du meget af den funktionalitet, som du for få år siden kun fandt i en fuldvoksen kontorscanner. Scan kvitteringer, og send dem direkte til bogholderiet. Virker på Android og iPhone - gratis.

 

En elektronisk schweizerkniv: Goodreader bliver kaldt en elektronisk schweizerkniv. Og det er ikke uden grund. Her kan du fra din telefon eller iPad åbne mange filtyper og skrive noter oven på PDF-dokumenter. Virker kun på iPhone og iPad - 16 kroner.

Når AirBnB ikke er godt nok: Har du brug for overnatning lige nu og her, så kan du tit spare penge på Hotel Tonight på verdens mange luksushoteller. Virker i udvalgte storbyer. Findes til iPhone, Android og Windows - gratis.

Meditation – i kaffepausen: Headspace er designet ud fra filosofien om, at alle – selv travle forrentningsmænd og børnefamilier – kan afsætte ti minutter om dagen til meditation. Virker på iPhone og Android - gratis.

 

Far ikke vild i udlandet: Hvis du er i udlandet uden dataforbindelse, er Google Maps ikke til meget nytte. Med Ulmon CityMaps2Go kan du nemt downloade offline-kort. Findes i versioner til iPhone og Android - gratis.

Fakturér dine timer: Hvis lever af at fakturere din tid, så overvej at installer tidsregistrerings-app’en Toggl. Opsplit timer på forskellige kunder og samarbejd med dit team. Findes til iPhone, Android og Windows - gratis.

Del gerne dine egne uundværlige apps i kommentar-feltet eller via email.

Læs også
Top job