Weekend

Bartender-duo: »Vi vil udfordre folk med nordiske drinks«

De to bartendere fra henholdvis Esbjerg og Vejle, Kasper Riewe-Høgh og Rasmus Poulsgaard, er på en mission: De vil gerne gøre nordiske drinks ligeså populære som nordisk mad.

Kasper Riewe-Høgh (t.v.)og Rasmus Poulsgaard (t.h.) vil gerne lære danskerne at drikke drinks og cocktails baseret på nordiske ingredienser.  Foto: PR

Kan man lide drinks og cocktails, falder tankerne formentlig først og fremmest på det klassiske udvalg med gin & tonic, bloody mary, singapore sling osv.

De er alle sammen af udenlandsk oprindelse, og det ville ikke være naturligt at udskifte alkoholen med f.eks. snaps for at gøre den f.eks. dansk. Der skal andre og mere radikale greb til, hvis man spørger de to bartendere Kasper Riewe-Høgh og Rasmus Poulsgaard, der med et nyt projekt vil prøve at udforske, hvad et nordisk udtryk i cocktails er...

Læs også