Weekend

Årets Tjener-kandidat: »Jeg hældte skoldhed suppe ned ad ryggen på brudgommen«

Karina Grand Kannegaard fik en uheldig start på tjenerkarrieren, men søndag er hun en af fem finaledeltagere i Årets Tjener-konkurrencen, danmarksmesterskabet for tjenere.

Skænkning af mousserende vin er en af de discipliner, som Karina Grand Kannegaard skal dyste i til Årets Tjener-konkurrencen. 
Foto: Morten Lau-Nielsen

Selv om det er midt på eftermiddagen, og restauranten endnu ikke har åbent, strømmer duftene ud fra køkkenet og ned i det lavloftede kælderlokale i den gamle bygning ”Spritgaarden” i Fredericia, hvor Michelin-restauranten Ti Trin Ned har til huse.

Men det er ikke hverken maden eller kokkene bag den, som er i fokus denne eftermiddag. Det er i stedet personen på gulvet, som sørger for, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse. Tjeneren...

BRANCHENYT
Læs også