Weekend

Forfriskende nyt knald i fjerde sæson af ”The Affair”

Selv om den seneste sæson af ”The Affair” fik meget blandede anmeldelser og kritik for at være både rodet og langt ude, så er det for tidligt at give op over for serien. Sæson fire, der er aktuel på HBO Nordic netop nu, er måske seriens bedste.

Helen Solloway  (Maura Tierney) er flyttet til Califonien med sin kæreste Vic Ullah  (Omar Metvally). Det giver "The Affair" et nyt og forfriskende twist. Foto: HBO Helen og Noaf (Dominic West) har stadig masser af fælles udfordringer, selv om det efterhånden er nogle sæsoner siden, at de blev skilt. Foto: HBO

Serieproducenter har altid haft en ærgerlig tendens til at forsøge at strække deres mest succesfulde serier over flere sæsoner, end historierne holder til, og eksemplerne er mange. Der er f.eks. den amerikanske udgave af komedieserien ”The Office”, der fortsatte, selv om skuespilleren Steve Carell, manden bag seriens hovedrolle, forlod projektet.

Eller man kan tage ”Californication”, ”True Blood”, ”The Walking Dead” og ”13 Reasons Why” – alle serier, der startede godt, men snildt kunne have undværet en eller flere sæsoner. ..

BRANCHENYT
Læs også