Weekend

Nephews nye album, ”Ring-i-Ring”, med nye bud på sange og salmer fra den danske sangskat får fire stjerner af anmelderen

Nephew samler årets ep-udgivelser på nyt album. Samarbejde med Nik & Jay fungerer som et højdepunkt på et værk, som imidlertid ikke undgår at blive fortænkt.

Med inddragelsen af Marie Højlund fungerer Nephew i dag som en sekstet. "Ring-i-Ring" er bandets første album med hende om bord. PR-foto Kronprins Frederik ved siden af Nephews forsanger, Simon Kvamm, på årets Smukfest i Skanderborg. Foto: Lange Per

Jublen var stor, da Nephew optrådte på Smukfest i Skanderborg i august. Og den blev endnu større, da selveste kronprins Frederik sprang ind på scenen for at afgøre, hvilken del af publikum – Skanderborg Øst eller Skanderborg Vest – der sang højest.

Nej, den ellers så musikglade kronprins medvirker ikke på det aktuelle sjette album fra Nephew, men via det nye nummer – den spændstigt producerede ”DMII” – sender man en hilsen til den siddende regent, og så er den ring sluttet:..

Læs også
Top job