Weekend

En smuk kvinde kan da umuligt være sjov

En overklassehusmor i 1950’ernes USA beslutter sig for at blive skilt og skabe sig en karriere som komiker i New York – sådan lyder ingredienserne i Amazon Prime Videos historie om den vidunderlige fru Maisel. Anden sæson havde premiere den 5. december.

Rachel Brosnahan har hovedrollen i 1950’er-komedien ”The Marvelous Mrs. Maisel”, der både er sjov og smukt udført. Selv i scenografien er så gennemført og farvestrålende, at alene det kan gøre enhver seer glad i låget.  
Foto: Amazon Rachel Brosnahan har hovedrollen i 1950’er-komedien ”The Marvelous Mrs. Maisel”, der både er sjov og smukt udført. Selv i scenografien er så gennemført og farvestrålende, at alene det kan gøre enhver seer glad i låget.  
Foto: Amazon

Hun er gift og har to børn. Hun kommer fra en rig, jødisk familie, hun bor i en herskabslejlighed i New York, og hun skal ikke koncentrere sig om meget andet end, at farverne på tøjet matcher hinanden, læbestiften og neglene. Og selvfølgelig måle talje, lår og arme dagligt, så hun ikke skuffer sin mand ved at blive tyk.

Midge Maisel er en ung, privilegeret husmor i 1950’ernes New York, og set udefra har hun det perfekte liv. Sådan begynder første sæson af Amazon-serien ”The Marvelous Mrs. Maisel”, der havde premiere i 2017 og i år gjorde rent bord ved Emmy-prisuddelingen, hvor den tog hele fem statuetter, herunder for bedste komedieserie...

Læs også
Top job