Weekend

Katie Holmes skal få os til at gyse

40 år tirsdag: Katie Holmes spillede med i serien ”Dawsons Creek”. Hun brød med Scientology, da hun blev skilt fra Tom Cruise.

Skuespilleren Katie Holmes indtager en hovedrolle i gyseren "The Boy 2", som kan ses i biffen til næste år. Foto: Mike Blake
Den amerikanske skuespiller Katie Holmes er kendt fra ”Dawsons Creek”, en teenageserie fra 1990’erne. Til næste år kan hun ses i en hovedrolle i gyseren ”The Boy 2”.

Her skal skuespilleren spille mor til en lille dreng, der får en ny ven i en livagtig porcelænsdukke.

Katie Holmes var fra 2006 til 2012 gift med skuespilleren Tom Cruise. Da de blev skilt, tog hun samtidig afsked med Scientology-kirken, hvor Tom Cruise i mange år har været et trofast medlem.

Men selv om Katie Holmes’ tilknytning formelt sluttede med skilsmissen, så gættes der på, at kirken stadig styrer hendes liv og ytringer.

Nogle mener at vide, at hun har underskrevet en aftale om, hvad hun må udtale sig om, og hvem hun må udtale sig til.

Morrollen forandrede hende

Parret fik en datter, Suri, som siden skilsmissen har boet sammen med sin mor.

Katie Holmes har fortalt, at moderskabet har ændret hendes liv.

»Rollen som mor forandrer dig fuldstændigt på en helt utrolig måde, og jeg tror, at du bliver den, som det er meningen, at du skal være. At være forælder inspirerer dig til at arbejde meget hårdt. Du vil gerne være et godt eksempel, og dine børn er det, der driver dig,« har hun udtalt.

Selv blev hun gennem barndommen inspireret af sin far.

»Min far inspirerer mig. Han gav mig en masse selvtillid, da jeg voksede op. Vi blev opdraget med, at vi kunne gøre alt det, vi gerne ville,« siger hun.

Katie Holmes har også prøvet kræfter med rollen som instruktør og producer på filmen ”All We Had”.

/ritzau/

Læs også
Top job