Weekend

Toyota smider de pæne manerer med den nyeste SUV

Toyotas klassiske Rav4 er blevet brutal i designet og har fremover mere mod på en tur væk fra asfalten. Det skal være slut med kedelige Toyota-biler, lyder det mantra, der følger den ny generation af bilen.

Mere kantet og med mere frihøjde. Femte generation af Toyota Rav4 står på samme platform som den Toyota Camry, der kommer til Danmark om kort tid. Foto: Toyota Hybridudgaven er hurtig og forholdsvis økonomisk, men lider lidt under gearet, der gør, at motoren ofte virker lidt støjende. Foto: Toyota Kvaliteten i interiøret er høj, men der er lidt for mange betjeningsknapper, der er strøet tilfældigt rundt. Fuldt udsyn. I højeste udstyrsversion er det traditionelle bakspejl udstyret med kamera, så man direkte ser, hvad der sker bag bilen. Bryder man sig ikke om den digitale verden, kan man blot vippe spejlet og bruge klassisk spejl. Foto: Toyota Der er virkelig god plads i den store Toyota SUV, ikke mindst på bagsædet.

Barcelona

Vovet, anderledes og noget, verden ikke helt havde set før. Nogenlunde sådan lød budskabet, da Toyota for 25 år siden lancerede modellen Rav4...

BRANCHENYT
Læs også