Weekend

Delvis elektrisk minister-Mercedes svæver gennem landskabet

Den ultrakomfortable Mercedes S-Klasse får en ekstra dimension i plug-in-versionen S560 e Lang, der kan køre omkring 40 km på strøm.

Den store Mercedes S560 e kan klare 43 km på ren strøm. Det gør nærmest ministerlimousinen til et flyvende tæppe. Foto: Kenneth Nguyen Den store digitale instrumentering fylder godt op i kabinen. Interiør og finish er spitzenklasse. Foto: Kenneth Nguyen Opladningen klares gennem et stik ved højre baglygte. Det foregår nemt og bekvemt. Plug-in hybriden kan lades op på halvanden time. Foto: Kenneth Nguyen Plug-in-versionen af S-Klasse er altid i den lange udgave med ekstra benplads.

Det er muligt, at et job som statschef eller minister kan være stressende. Men undervejs mellem møder og maratonforhandlinger findes der små oaser med plads til at fordybe sig i guldkornene i den næste tale. Især hvis man befinder sig i de justerbare lænestole af bagsæder i en Mercedes S-klasse og i særdeleshed, hvis det er den nye S560 e Lang plug-in hybrid.

Elmotor og batteri, som betyder, at bilen kan rulle 43 km på ren strøm, får nemlig den store luftaffjedrede opladningshybrid til at glide graciøst gennem landskabet som en svane og vil helt klart give grønne point på mediebarometeret, når den ruller lydløst op i blitzlyset foran mødehotellet. ..

Læs også