Weekend
BREAKING

»Der må gerne være noget, der bryder med det helt stilrene«

Med højt til loftet, mørke nuancer og en smuk sammensætning af nyt og gammelt har 30-årige Pierre Bengtsson indrettet en gennemført bolig, der skal være hans faste base under hans femårige kontrakt med fodboldklubben, F.C. København.

Den store plante i hjørnet giver liv og farve til den stilrene indretning. På grund af rummets størrelse og højde til loftet passer en stor krukke med en stor plante ind og giver et fint, naturligt og majestætisk udtryk. Foto: Ditte Capion De mørke møbler i stuen står i stilfuld kontrast til de hvide trægulve. Med mørke møbler har Pierre Bengtson skabt en hyggelig og hjemmelig atmosfære uden at gå på kompromis med den gode stil. Sofa fra Eilersen, lænestol fra Poul Kjærholm og sofabord fra Fjord Interior.  Foto: Ditte Capion Den skulpturelle væglampe i stuen giver et kunstnerisk og moderne udtryk til indretningen. Lampe fra Serge Mouille. Gør som Pierre Bengtsson og skab en smuk og hjemlig indretning ved at mikse mørke møbler i bløde stoffer, som indbyder til afslapning. Gulvtæppet er købt i Marrakesh, puderne er fra Himla, og billederne på væggen er fra Stilleben. Den grå skænk giver et unikt vintageudtryk til indretningen. Placér smukke bøger, en speciel lampe og hæng billeder over for at få personlighed ind i indretningen. Skænk fra Rosmosegaard, billeder fra Stilleben og lampe fra Fjord Interior. De hvide gulve skaber en fin sammenhæng mellem rummene i lejligheden. Pierre Bengtsson har skabt en rød tråd i sin indretning ved at lade de samme mørke nuancer gå igen fra rum til rum. I entreen har Pierre Bengtsson bevaret de originale, mørke parketgulve, der skaber et historisk og originalt udtryk, lige fra man kommer ind ad døren. Loftslamper fra Nabo. Det speciallavede, smalle bord er perfekt til at smide sine nøgler og andre ejendele på, idet man træder ind ad døren. Det store spejl på væggen får den smalle entré til at syne større. Spejl fra Homeish. Det speciallavede, smalle bord er perfekt til at smide sine nøgler og andre ejendele på, idet man træder ind ad døren. Det store spejl på væggen får den smalle entré til at syne større. Spejl fra Homeish. Det store, lyse køkken indbyder til gæster, hvor man kan være sammen, mens man laver mad. Pierre Bengtsson har holdt nuancerne til de samme som i resten af lejligheden, der skaber ro og en æstetisk fornemmelse. Loftslampe fra Dusty Deco, spisebord fra Fjord Interior og spisebordsstole fra Thonet.

Efter at have indgået en længerevarende kontrakt med fodboldklubben F.C. København tog Pierre Bengtsson valget om at finde en fast base, hvor han kunne bo i kontraktens løbeperiode og vigtigst af alt finde et sted, hvor han kunne føle sig hjemme. Det skulle vise sig at blive hans venner, der bragte ham til drømmeboligen i København, da de tilfældigt faldt over liebhaverlejligheden på den centrale del af Frederiksberg.

Det krævede kun ét besøg inden, at valget faldt på den herskabelige perle, og Pierre Bengtsson kastede sig ud i at sætte rammerne for sit nye hjem. En hjælpende arkitekthånd, en hel del inspirationsresearch og en omfattende indkøbstur senere bor den professionelle fodboldspiller i et velkomponeret, æstetisk og gennemført hjem, hvor han føler sig hjemme, og hvor han kan lade op til arbejdets krævende, fysiske præstationer...

BRANCHENYT
Læs også