Weekend
0

Strandet på Strandingskroen

Og det var Danmark: For en uhildet gæst ser det ud, som om Strandingskroen sådan bare er åbnet – uden videre, uden nærmere eftertanke eller forberedelse.

Der er masser af borde ud til hovedgaden på Strandingskroen i Blokhus. 
Foto: Stine Rasmussen Bagt torsk med en desværre alt for salt sauce blanquette på kørvel. Foto: Stine Rasmussen Krostuen er klassisk og hyggelig. Foto: Stine Rasmussen Alle sukkersejl var sat til underdesserten. Foto: Stine Rasmussen Rødspætten var god. Foto: Stine Rasmussen. Rillette med rødbede var serveret stuevarmt, og det klædte den mildt sagt ikke. Foto: Stine Rasmussen

Så sad vi der. Der er et leben i Blokhus om sommeren, så der var nok at se på. Og lytte til – forbipasserende biler tunet med dunkedunke-musik og tatoveringer, unge mænd på åbent lad...

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også